Spa

Alginpackning, peel off base

Helkroppsinpackning. Fuktgivande behandling med effekt på ytliga rynkor. Behandlingen startar med en kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller och banar väg för alginpackningen. Behandlingen inkluderar även en ansiktsrengöring, algmask och en avstressande ansiktsmassage. Algae Formula Peel off Base, passar känslig hud som tillför huden mineraler och spårämnen som hjälper epidermis att öka fukthalten. Lithothamnium calcareum innehåller mineraler och spårämnen. Sodium alginate har fuktighetsbevarande egenskaper och det är också denna ingrediens som gör att masken får sin speciella konsistens.

Alginpackning, regenerating

Helkroppsinpackning. Behandlingen startar med en kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller och banar väg för alginpackningen. Behandlingen inkluderar även en ansiktsrengöring, algmask och en avstressande ansiktsmassage. Algae Formula Regenerating består av utvalda röda och bruna alger som syresätter huden maximalt. Järn som hjälper till att syresätta huden. Zink stimulerar och återuppbygger huden. Vitamin E och F förbättrar hudens förmåga att behålla fukt i de yttersta lagren.

 

Alginpackning, slimming

Helkroppsinpackning. Behandlingen startar med en kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller och banar väg för alginpackningen. Behandlingen inkluderar även en ansiktsrengöring, algmask och en avstressande ansiktsmassage. Algae Formula Slimming består av nyskördade brunalger av Fucus Vesiculosus (Blåstång), Laminaria Digitata (Fingertång) och Ascophyllum Nodosum (Knöltång). Algae Formula Slimming är rik på jodhaltiga aminosyror, som hjälper kroppen att bryta ner fettvävnad. Algerna har utdrivande effekt; rensar kroppen på tungmetaller och gifter. Kroppen kan göra sig av med urinämnen och svullnader går lättare tillbaka. Detta motverkar vätskeansamlingar, celluliter och orenheter. Algerna är rika på proteiner, enzymer och naturliga mineralämnen, speciellt kalk, järn och jod. De innehåller också vitaminer, t.ex. A, B, C, D (en viss mängd), E, H och K. Alger har förmågan att binda fukt i huden. Fucus Vesiculosus innehåller tångolja, som är närande och mjukgörande för huden. Fucus Vesiculosus och Ascophyllum Nodosum innehåller E-vitamin. Laminaria Digitata innehåller mycket kalcium och magnesium.

 

Alginpackning, tonic

Helkroppsinpackning som verkar stärkande, revitaliserande och uppstramande för huden. Behandlingen startar med en kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller och banar väg för alginpackningen. Behandlingen inkluderar även en ansiktsrengöring, algmask och en avstressande ansiktsmassage. Algae Formula Tonic består av Laminaria Digitata (Fingertång), Lithothamnium Calcareum (korall) och havssalt. Algae Formula Tonic är rik på spårämnen, järn och zink. Algae Formula Tonic underlättar för kroppen att göra sig av med slaggprodukter. Laminaria Digitata innehåller mycket kalcium och magnesium. Lithothamnium Calcareum är rik på kalcium, magnesium, järn och spårämnen.

 

Ansiktsbehandling

Rengöring, hudanalys, ånga & portömning, peeling, mask, massage samt avslutande produkt.

Body Scrub

Kroppspeeling som effektivt avlägsnar döda hudceller, ger lyster och en len och mjuk hud.

 

Lerinpackning, grön

Helkroppsinpackning. Leran underhåller hudens egen förmåga att göra sig av med slaggprodukter. Behandlingen startar med en kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller och banar väg för lerinpackningen. Behandlingen inkluderar även ansiktsrengöring, lermask och en avstressande ansiktsmassage.

 

Lerinpackning, vit

Helkroppsinpackning. Leran ger en renande, stärkande och lugnande effekt. Behandlingen startar med en kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller och banar väg för lerinpackningen. Behandlingen inkluderar även ansiktsrengöring, lermask och en avstressande ansiktsmassage.

Gurresta Spa